limfna drenaža masaža

Limfna drenaža ( dr. Vodder ) je nežna, predvsem pa zelo učinkovita metoda, ki daje novo dimenzijo življenju, zdravju in lepoti Vašega telesa. Uporablja se predvsem za odpravljanje različnih vrst oteklin (edemov ), ki so posledica prekomernega zadrževanja tekočin v medceličnem prostoru. Obstajajo obolenja pri katerih uporabljamo limfno drenažo kot edino tehniko, veliko pa je tudi obolenj, ko jo uporabljamo v kombinaciji z ostalimi terapijami.

Zanima me: Limfna drenaža telesa

refleksna masaža stopal

Refleksna masaža stopal (tudi refleksologija, refleksoterapija) je več tisočletij stara oblika masaže, kjer s pritiskanjem in masiranjem refleksnih področij na stopalih vplivamo na sproščanje in ravnovesje celotnega telesa. Refleksna masaža stopal je tehnika naravnega zdravljenja in sproščanja celega telesa, ki vzpodbuja krvni obtok in endokrini sistem ter aktivira ali umiri organske funkcije.

Zanima me: Refleksna masaža stopal

klasična masaža

Glavna uporabna vrednost masaže je skrb za dobro počutje, sproščanje, odpravljanje napetosti v mišicah, ne glede na vzroke njenega nastanka. Zelo priljubljena je pri športnikih, saj masaža pred aktivnostjo dobro pripravi telo na napor, po njem pa blagodejno vpliva na sprostitev in povrnitev moči, zato jo mnogokrat ljudje poimenujejo tudi športna masaža.

Zanima me: Masaža telesa

 

Izkoristite promocijski popust za vse laserske terapije

Ob nakupu paketa prejmete popust + 1 tretma GRATIS!!!  Info >