Ocena uporabnikov

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

AWT terapija

Kaj je »AWT« in zakaj je učinkovit?  »Acoustic Wave Therapy« uporablja akustične zvočne valove, ki nastajajo v ročno-uporabni glavi aparata, preko katere nežno prenašamo to valovanje na prizadeta telesna področja.

AWT terapija

OPAŽANJA IN REZULTATI PO ENOMESEČNEM PREIZKUSU  AWT- TERAPIJE  V NAŠEM SALONU


Promocijske terapije  AWT smo v tem kratkem obdobju izpeljali na devetih osebah. Tretiranke so različne starosti in telesne konstrukcije. Tretirali smo stegna, zadnjico, boke in trebuh.
 
Pri večini tretirank je bil celulit in podkožno maščevje močneje izraženo, imeli smo pa tudi primer samo povečanega pomarančnega efekta na koži ( celulita) brez odvečnega maščevja.
Tretmaji so se izvajali v dvo ali trodnevnih presledkih. Po vsakem drugem tretmaju, smo brezplačno na tretirankah izvedli limfno drenažo, z aparaturo, ki jo že nekaj časa zelo uspešno uporabljamo v našem salonu. Po vsakem tretmaju smo tretiranke spodbujali po vsaj polurni hoji ali drugi telesni aktivnosti in pitju tekočine-vode ( vsaj dva litra na dan ). Večina tretirank je, ali bo izpeljala  dvanajst tretmajev.
 
Že po  drugem tretmaju je bilo opaziti, da je koža na tretiranih delih telesa bolj gladka in prožna, po tretjem in četrtem pa se je vidno izboljšal izgled tretiranega dela telesa. Po šestem in sedmem tretmaju se je že bistveno zmanjšala izraženost celulita. Zmanjšan obseg podkožnega maščevja je bil očiten ob zadnji meritvi tretiranega dela telesa, sicer ne pri vseh enako, (n.p. obseg pasu, se je zmanjšal za več kot štiri centimetre), toda v vseh primerih v veliko zadovoljstvo tretirank.
Zanimivo je tudi, da se je pri vseh izboljšalo tudi splošno počutje in povečala življenjska energija.
Ugotavljamo, da je ob poplavi tovrstnih anticelulitnih terapij in krem, nova  AWT terapija naredila zajeten korak v pravo smer in nas je prepričala v zagotovljen pozitiven rezultat. Še posebej če ob tem naredimo sami nekaj zase s spremenjeno prehrano, telesno aktivnostjo in vnašanjem tekočine. Saj le tako pomagamo telesu, da preko limfnega sistema in krvnega obtoka odstranimo odvečno podkožno maščobo in odvečne snovi iz telesa. 

 

Celulit - boj za gladko kožo

Celulit prizadene le ženske, ki imajo genetsko pred-dispozicijo za to motnjo. Gre za tipičen izgled kože na stegnih, bokih in nadlahteh. Vezivno tkivo je mehko, elastično in se kaže v širokih mrežah kolagenskih vlaken, ki zagotavljajo raztezanje med nosečnostjo. Neravnovesje med produkcijo maščob (lipogeneza) in razpadanjem maščob (lipoliza) znotraj celic vodi do nastajanja velikih maščobnih celic tipičnih za celulit. Zaradi širokih mrež in mehkih struktur vezivnega tkiva pride do izbočenja maščobnih celic proti površini kože, kar daje koži tipičen “pomarančast” videz.

 

Uspešna terapija - proti celulitu z AWT terapijo 

Kaj je »AWT« in zakaj je učinkovit?  »Acoustic Wave Therapy« uporablja akustične zvočne valove, ki nastajajo v ročno-uporabni glavi aparata, preko katere nežno prenašamo to valovanje na prizadeta telesna področja.  Akustične zvočne valove uspešno uporabljamo v medicini že od leta 1980 za razbijanje ledvičnih kamnov, in od 1990 za terapijo kit in mišic. Moderna celulitna terapija pa nanaša akustične zvočne valove na celulitna področja. Takoj, ko akustične zvočne valove “predstavimo” telesu, se le ti široko prenašajo po področju in na ta način stimulirajo in zdravijo različne plasti kože.

Rezultati so:

 • pomlajevanje in glajenje kože;
 • raztapljanje maščobnih zalog;
 • učvrstitev vezivnega tkiva in izboljšano zadrževanje maščobnih celic v podkožju ;
 • zmanjšanj obseg prizadetega dela telesa;

Merljivi in vidni rezultati

Študija, ki so jo naredili v Švici, je pokazala 110% izboljšanje elastičnosti kože pri ženskah, ki so sodelovale v študiji. Vsi pacienti, sodelujoči v študiji, so bili izjemno zadovoljni z AWT.

Postopek terapije: s pacientom se pogovorimo tako o postopku terapije, kot tudi o delih telesa, ki jih bomo obravnavali. Na področje kože, ki jo bomo obravnavali, nanesemo kontaktni gel, da ne pride do izgube energije. Terapija je popolnoma neboleča.

Trajanje terapije in pogostost: v povprečju, vsaka terapija traja 30 minut. Potrebnih je 6 do 10-terapij v 3 do 4 dnevnih intervalih, odvisno od stopnje celulita.

Priporočljivi dodatni ukrepi: ukrepi, ki jih priporočamo skupaj z AWT so vsakodnevna 30 minutna fizična vadba, nizko-maščobna dieta in uživanje 2-h do 3-h litrov vode za odplakovanje stranskih produktov.

Na katerih telesnih področjih lahko izvajamo terapijo?

»Acoustic Wave Therapy« lahko izvajamo pri pacientih v vseh starostnih skupinah. Pomaga pri pridobivanju naravne čvrstosti in elastičnosti kože, izboljša postavo in zmanjša obseg delov, na katerem se terapija izvaja.
Terapevtska področja:

 • zadnjica   
 • nadlakti
 • stegna
 • trebuh


Prvi rezultati se pokažejo po 3. - 5. terapiji, izboljšanje pa se nadaljuje še 3 mesece po zadnji terapiji.

 • zmanjšana izraženost celulita
 • zmanjšan obseg tretiranega območja
 • bolj gladka koža
 • izboljšan videz kože
 • povečana elastičnost kože

 

Izkoristite promocijski popust za vse laserske terapije

Ob nakupu paketa prejmete popust + 1 tretma GRATIS!!!  Info >